Activiteiten die de komende maanden op de planning staan:

Zondag 29 april: Verdiepingsdag Voeding en omgeving. Van 10:00 tot 16:30 bij mij thuis.                                                  Kosten: €95 inclusief thee/koffie en soep bij de lunch.

Voeding en Omgeving.                                                                                                                                                                        In de diepere lagen van je Human Designkaart (tegenwoordig zichtbaar op de Human Design App) vind je informatie over wat of hoe je vanuit jouw design het beste kunt eten, welk zintuig voor jou het belangrijkste is en welke omgeving jouw authenticiteit ondersteunt. Wat betreft de voeding gaat het eigenlijk om je verteringssysteem. Er zijn 12 verschillende verteringssystemen en als je volgens jouw unieke verteringssysteem eet, wordt je voedsel beter verteert, neem je de voedingsstoffen van je eten beter op en ondersteunt het je in het leven van je design. Verder verbetert en versterkt het de werking van het zintuig wat voor jou het belangrijkste is. Op deze verdiepingsdag krijg je informatie en inzicht over deze verschillende verteringssystemen, de zintuigen en de omgeving en vanzelfsprekend is er veel aandacht voor de jouwe! Voor deze informatie is de juiste geboortetijd van groot belang!

Zondag 6 mei: 1e dag Leef je Designcursus.  Van 10: 00 uur tot 16:30 uur bij mij thuis van Nootenstraat 2, 7981DG Diever.Kosten: €235 ( inclusief Informatie materiaal, thee/koffie en lunch) De datum van de 2e cursusdag wordt in gezamenlijk overleg bepaalt. 

De Leef je Designcursus is speciaal ontworpen om je te ondersteunen in het leven van je design.                                                  Het consult over jouw Human Design heeft je waarschijnlijk geraakt, je voelde de ‘waarheid’ ervan en je bent enthousiast begonnen met het experiment om het te leven en dan……………………..Vaak zakt het allemaal weer als je merkt hoe lastig het is om bijvoorbeeld die grote essentiële draai te maken van zelf initiëren naar het wachten op een response, of het wachten op een uitnodiging. Of je weet nu dat je een Manifestor bent en dingen in gang kunt zetten maar je laat je steeds weer door je denken weerhouden. Of je voelt je misschien alleen in je experiment omdat de mensen om je heen er geen belangstelling voor hebben. Kortom, om je design te leven vraagt moed en vertrouwen. Bij elkaar komen met mensen die ook in dit experiment zitten is enorm ondersteunend, inspirerend en leerzaam. De Leef je Designcursus geeft je net die extra boost die je grondt in het leven van je design. In de cursus ga je je 2 dagen verdiepen in jouw Human Design en in dat van je dierbaren, als je dat wenst. We maken een reis door de verschillende types en de 9 centra, verrijken ons aan de beschikbare kennis en leren van elkaars ervaringen.

Zondag 27 mei: Verdiepingsdag Sterven, Dood en Bardo van 10:00 tot 16:30 uur bij mij thuis.                                          Kosten €95 inclusief koffie/thee en soep bij de lunch.

Een dag om je te verdiepen in het mysterie van Sterven, Dood en Bardo gezien vanuit  Human Design. Ik heb me verdiept in dit thema en heb deze dag nu 2 keer gegeven en beide keren was de impact van deze dag groot voor de deelnemers.In de loop van de laatste maanden hebben meer mensen aangegeven in dit thema geïnteresseerd te zijn. Vandaar dat ik deze dag nu nogmaals aanbied. Voorwaarde om deel te nemen is basale kennis over het Human Designsysteem. Lees in ieder geval ter voorbereiding mijn blog over Orgaandonatie op mijn website. http://www.hooptegeven.nl/orgaandonatie/

Zondag 10 juni: Verdiepingsmiddag:  Op weg naar 2027 van 14:00 tot 16:30 uur bij mij thuis.                                      Bijdrage: €15

Ra heeft heel veel vertelt over wat ons in 2027 te wachten staat en wat er gebeurt in de jaren daarvoor, waar we nu dus midden inzitten, want het is nog maar 9 jaar tot aan 2027.Ik deel graag met jullie wat ik hierover begrepen heb van Ra. Fascinerende informatie om ons ‘klaar’ te maken voor deze verandering. Eén ding verklap ik al vast: het leven van je design door je Strategie en (Innerlijke Autoriteit) is, volgens Ra, juist voor de tijd die komen gaat, van levensbelang.

 

 

 

 

 

 

Nieuwsgierig?

Pin It on Pinterest

Share This