*Individueel: In een Human Design consult krijg je uitleg over jouw unieke ‘bedrading’, over jouw gaven, je bestemming, de weg waarlangs je loopt, je valkuilen en, misschien wel het belangrijkste, een ‘strategie’ die je afstemt op wie je werkelijk bent en die je de voor jou juiste beslissingen doet maken.

  • Je kind: krijg inzicht in de bedrading van je kind zodat je het alle kansen geeft zichzelf te zijn.
  • Je Relatie:  een relatieconsult is hét gereedschap om de dynamiek van jou en je partner te begrijpen en in respect voor elkaars eigenheid samen te zijn. Of, als het gaat om een samenwerkingsrelatie, hoe je het meest vruchtbaar samen kunt werken.
  • Verdieping: het Human Designsysteem is enorm complex en heeft vele lagen. Na je basisconsult zijn er vele mogelijkheden tot verdieping. Vraag naar de mogelijkheden.

Deze Human Design consulten zijn mogelijk in mijn praktijk of in mijn Zoomroom. De prijs van een consult is 175 euro.

Ik ben niet meer BTW plichtig.

Een consult duurt om en nabij 2 uur en je krijgt achteraf de opname van ons gesprek zodat je dit later nog rustig terug kunt luisteren, en een PDF met (algemene) beschrijving van type, gedefinieerde Kanalen en Open Centra.

 

 

Overige activiteiten:

  • Leef je Design-Empowering. Heb je een Leef je Designconsult gehad en wil je ondersteuning in je proces om dat wat je over jezelf ontdekt hebt in de praktijk te brengen? Dan is een Empowerabonnement misschien iets voor je. Je krijgt in een van te voren bepaalde periode gemiddeld 4 uur ondersteuning van mij. Ik beantwoord, indien mogelijk, je vragen, we gaan dieper in op je kaart, kijken naar een relatiekaart, enz. Jij geeft aan waar je behoefte aan hebt. Prijs: €500 voor het hele traject, ongeacht de tijd die je er voor nodig hebt
  • Incidentele consulten €90 per uur.
  • Tafelbijeenkomsten met Human Design. Met gezin, familie, vriend(inn)en of buren om de tafel. Je krijgt een korte uitleg over het Human Designsysteem en elke deelnemer krijgt een mini-consult over zijn/haar kaart. Prijs: €35 p.p met minimaal 4 deelnemers, anders in overleg. De prijs is exclusief eventuele reiskosten.
  • Leef je Designcursus. Mocht je je na je consult verder willen verdiepen in het Human Designsysteem dan is er Leef je Designcursus.In deze cursus gaan we dieper in op de informatie die je in je consult hebt gekregen. De cursus vindt live plaats in een kleine groep, max. 6 personen, of online in de Zoomroom (dan kunnen meer mensen deelnemen). Er is ruimte om je ervaringen te delen en het is een enorme stimulans en ondersteuning in het leven van je design. In de Leef je Designcursus is er o.a aandacht voor: de (betekenis van de) 9 centra, de verschillende types en hun aura, innerlijke autoriteit, aandacht voor je eigen design. De prijs van deze cursus is €300,00 (inclusief materiaal). De dagen zijn van 10:00 tot 16:30 uur. Bij voldoende belangstelling kan het ook met online bijeenkomsten. Meld je je aan als je belangstelling hebt?  De eerstvolgende Leef je Designcursus is op Zaterdag 10 maart en Zaterdag 21 april 2024. De volgende is op zaterdag 25 mei en 8 juni 2024.
  • Verdiepingsdagen/middagen. Deze dagen/middagen doe ik op verzoek. Dus mocht je verdieping wensen over een bepaald onderwerp/thema in Human Design, leg het me voor en wie weet heb ik er een response op.

 

Nieuwsgierig?

Share This