REFERENTIES

“Surrenda geeft. Ze geeft veel. Ze geeft diep. Ze “hoopt te geven” en dat doet ze meer dan zeker!

Ze heeft zo ontzettend veel kennis en passie voor dit systeem… Dit combineert ze met haar sterkte intuïtie en ervaring, waardoor het ontzettend accuraat voelt en zo ontzettend landt in mij. Dit is niet altijd een fijn gevoel (vaak werd ik geraakt door (h)erkenning in/van diepe wonden, trauma’s, patronen, conditioneringen, etc), maar wel precies wat ik “nodig had” en wat mij gaat helpen in de rest van mijn leven. Het is pas een paar weken na de reading van Surrenda, maar mijn leven is (en zal) nooit meer hetzelfde (zijn) als vóór de reading. Zodra ik verder in mijn experiment ben en alle inzichten wat meer geland en geïntegreerd zijn zoek ik haar zeker weer op. En ondertussen verwijs ik hen die mij dierbaar zijn met liefde door naar haar voor een reading.

Malinda 

“Ik schreef al eerder hier in het gastenboek. Toen nog niet helemaal gewend aan het idee dat ik een manifestor ben. Ik herkende dat niet zo in mijn leven. Dat is veranderd. Steeds meer lukt het mij om me over te geven aan de stroom van het leven. Steeds gemakkelijker ga ik voor wat ik echt wil.

De kunst is daarbij om contact te maken wat ik echt diep van binnen wil en mij daarin niet te laten leiden door allerlei zaken van buiten.

Wat ik echt wil is een sociale en duurzame samenleving. Om hier een stukje van te realiseren heb ik het initiatief opgepakt om een sociaal duurzaam centrum in Meppel op te zetten. Ongelofelijk zoveel energie daarmee is losgekomen. Zonder moeite kan ik het voortouw nemen en anderen meenemen in mijn enthousiasme. Dat sociaal duurzame centrum in Meppel gaat er komen, dat is wel duidelijk.

Best wel leuk om manifestor te zijn. :-)”

Liefs, Aart.

“Verhelderend en verwarrend tegelijk nadat je me tijdens een consult liet weten dat ik een Mental Projector ben volgens het HD. Dat aan iemand vertellen die een leven lang als Manifesting Generator heeft geleefd is wel even wennen. Maar steeds vaker zijn er die aha momenten en die maken me blij omdat ik mezelf herken. Jouw fijne manier van delen heeft me aangezet om verder te onderzoeken en ik besloot om de tweedaagse Living your Design bij je te volgen. Je enthousiasme is heel fijn en ik ‘zak steeds meer in mijn design’ zoals jij dat zo mooi kan zeggen.

Dank je wel en ik wens je toe dat je nog veel meer mensen mag inspireren om hun design te gaan leven. Want hoe zou de wereld er uitzien als iedereen zijn design leeft? Lijkt me geweldig!”

Warme groet, Karina

“Wat een ontdekkingsreis! Ik had de eer jouw eerste online-cursist te zijn in de Leef je Design-cursus. Ideaal, zo’n 1-op-1 cursus. Alle vragen die ik had, gelijk beantwoord. We konden diep op de stof ingaan, zoals ik zo graag doe als een manifesterende generator met een 1/3 profiel. Ik heb ontzettend veel over mezelf geleerd! En nu alle kennis toepassen in het dagelijks leven, best lastig, maar de bewustwording is stap 1.

Bedankt Surrenda, dat je de cursus op deze manier hebt willen geven aan mij. Ik kan het iedereen aanraden die te ver weg woont om bij Surrenda langs te gaan.”

Liefs, Petra.

“Toen je me uitnodigde om iets in je gastenboek te schrijven, kon ik een glimlach niet onderdrukken. Ik besefte dat je een beroep deed op mijn strategie en als emotionele Projector mocht/moest ik de tijd nemen voor het zeggen van: “ja” of “nee”.

 

Ha, zo werkt het dus: “samenwerking tussen type, strategie en innerlijke autoriteit!”. Het Human Design systeem leek al een stukje van mezelf te zijn geworden.

 

Tijdens het geven van het consult, begeleidde je mij zorgvuldig, rustig en zonder oordeel door de wirwar van kanalen, poorten en de 9 centra van mijn Design.

Een gevoel van (h)erkenning en bevestiging deden me van binnen stralen. “Dit is wie ik echt ben en mag zijn!”
In de periode na dit consult merkte ik een innerlijke rust in mezelf op. Eindelijk was ik zover dat ik mezelf, diep van binnen, kon accepteren als de prachtmens die ik ben! Poeh…wat een bevrijding!

Het consult smaakte naar meer en ik volgde de 2 cursusdagen. Jouw enthousiasme, kennis en inzicht, ondersteund door je informatieve power point presentatie met een kunstzinnig tintje, zijn voor mij een prachtige inspiratiebron geworden.
Er valt nog zoveel te leren, te ontdekken en te onderzoeken!

 

Dank je wel Surrenda dat je me nog enthousiaster hebt gemaakt voor dit prachtige systeem!

Warme groet van Tineke

“Wat fijn dat we je vorig jaar op het Kuna festival hebben ontmoet. En daarna ook weer op de Dag van Delen in Ekehaar en bij de Noabershop in Assen.

Het eerste korte consult op het Kuna festival gaf ons al veel handvatten over ons “design”. Daarom hebben we later samen een uitgebreid consult van je gekregen. Dat was zeer verhelderend.

We zijn alle drie generators. Heerlijk om te ontdekken dat we niet zo hard hoeven werken, maar gebruik kunnen maken van een “simpel” mechanisme als de respons. Je uitleg over Human Design is heel mooi en duidelijk.

En je bent “gewoon” een pracht mens!

Liefs,
Will, Jacques en Robin

 

“Je vraag om iets in je gastenboek te schrijven heb ik even laten bezinken, want ja dat was 1 van de boodschappen, voor mij als emotional Projector, die ik tijdens het consult bij jou kreeg. Heel veel puzzel stukjes vielen op zijn plaats. Geduldig en duidelijk heb je mij uitleg gegeven over mijn design. Wat een herkenning. Het was net of ik thuis kwam in mijzelf. Maar tevens riep het ook heel veel vragen op.

Ik heb erg veel gehad aan de opname die jij van het consult gemaakt hebt, het terug luisteren maakte alles nog weer iets duidelijker. Het consult heeft mij heel veel denkstof gegeven, het besef dat ik nog heel veel NIET weet, maar ook een enorme rust in mijzelf.

Surrenda heel hartelijk dank voor al je inzichten en geduldige uitleg. Ik hoop je zeker nog eens te treffen, want het zaadje is gepland en heeft in de toekomst denk ik best nog wat voeding nodig om tot verdere wasdom te komen.”

Harte Groet Tineke

Nieuwsgierig?

Share This