Surrenda Kuut - Hooptegeven - Human DesignMijn naam is Surrenda Kuut en wat ik het liefste doe, is uitleg geven over (jouw) Human Design.

 

Ik heb veel gedaan in mijn leven, veel onderzocht, veel ontdekt en erg genoten van alles wat ik deed. Nu vermaak ik me met Human Design. En werkelijk, elke dag, ontdek ik weer een nieuw stukje van het mysterie ‘mens’ en elke dag hou ik meer van mezelf en van de mensen die ik ontmoet en begeleid.

Ik nodig je van harte uit je aan de hand van je human design met mij te verwonderen over hoe accuraat dit systeem is en hoe het je, door er mee te experimenteren, simpelweg thuisbrengt bij jezelf.

In februari 2009 had ik mijn eerste Human Designreading.

 

Ik was diep onder de indruk van wat mij in deze reading werd onthuld. Dit ging werkelijk over mij! Meteen viel er heel veel op haar plaats, inzichten, aha-belevingen en een diep weten dat ik hier met GOUD te maken had.

Een complex systeem, dat wel, maar de eenvoud van het volgen van je Strategie en Innerlijke Autoriteit is haast te mooi om waar te zijn. Ik begon met het experiment en nu, meer dan dertien jaar later, kan ik zeggen dat het waar is. Dat de simpele strategie ‘wachten op een response en luisteren naar mijn Sacrale Centrum'( ik ben een Generator), werkt. Oh nee, het is niet allemaal rozengeur en maneschijn nu in mijn leven, maar leven wie ik werkelijk ben geeft me die voldoening waar ik daarvoor altijd naar op zoek was.

Na mijn reading wilde ik ‘alles’ weten over het Human Designsysteem.

Ik deed de volgende cursussen en opleidingen:

 

  • Leef je Designcursus, zelfs 3 keer: met Genoa Bliven, Darshana Mathews en met Guido Wernink
  • Rave ABC, 2 keer met Genoa Bliven en met Denys Goossen van Humandesignwise
  • Rave Cathography, 2 keer, met Genoa Bliven en Darshana Mathews
  • The Living your Design-guidetraining met Genoa Bliven.
  • Vanaf 2014 volgde ik de verkorte Professionele Training tot Analist bij Human Design Austria en kreeg in september 2016 mijn Certificaat Human Design Analyst. Dit kwalificeert me Foundational Readings te doen, oftewel Basis Human Designconsulten.
  • Daarnaast heb ik heel veel cursussen, workshops, readingclasses, zelf-studieklassen gevolgd en, eerlijk gezegd, giet ik me nog steeds vol. Luisteren naar Ra Uru Hu of andere Human Designteachers (mijn favorieten zijn: Mary Ann Winiger, Alok Anand Dios, Peter Schober, Darshana Methews) is één van mijn grootste vreugdes.
  • Hier een greep uit wat ik de laatste jaren deed: The Family Penta met Dharmen and Leela, The Mystival Way met Darshana Mathews, Planetary Keys met Martin Grassinger, Profiles met Carol Freedman, Crosses and Crossings met Andrea Reikl Wolf en ook met Andrea de cursus: Keeping a close eye on the Eg0. Met Alok Anand Dios ging ik 2 jaar door het wiel in de cursus ‘The program is not yours’.

 

Nieuwsgierig?

 
Share This