Marketing & Human Design

Marketing vanuit het Human Design perspectief. Volg je eigen bedrading!

 Als wij de vele posts op Facebook moeten geloven kan iedereen marketing leren. We kunnen per slot van rekening toch allemaal succesvol zijn als we er vol voor gaan? Als je de marketing goeroe’s volgt is het allemaal simpel. Als je bepaalde stappen volgt krijg je met zekerheid succes en heb jij binnen no time een zeer succesvolle business.

Nou, vergeet het maar. Inmiddels weten wij dat dit niet klopt. Het is simpelweg niet voor iedereen nodig om dat waar we gepassioneerd over zijn ook met veel geroep naar de wereld te brengen. Helaas spreken we vaak genoeg mensen die denken dat ze dat ook moeten kunnen en het gevoel hebben dat ze falen als het niet lukt. Echter vanuit het Human Design perspectief blijkt dat hun gaven heel ergens anders liggen. In dat geval heeft het dus geen enkele zin cursussen of wat dan ook te doen om marketing te leren, ondanks alle aanmoedigingen die we dagelijks van alle kanten toegeschreeuwd krijgen.

En wat is de waarde van marketing eigenlijk als je dit toepast op een manier die niet bij jou past?

Dan brengt het je helemaal niks, alleen maar veel werk en frustratie en zeker geen succes. En je komt ook niet verder met deze strategie, omdat het simpelweg niet past bij wie je ten diepste bent. We zijn allemaal uniek, met onze gaven en beperkingen. Je Human Designkaart geeft je inzicht in jouw eigenheid en door jouw Strategie en Innerlijke Autoriteit (aspecten van je Human Designkaart) te volgen blijf je in je eigen kracht in je leven en ook in je bedrijf.

Hoe werkt het wel?

 Je start met een uitgebreid Human Design Consult met mij, Surrenda Kuut. Ik ben een zeer ervaren Human Design analist en zal je vertellen welke strategie je kunt volgen in het leven en op welke manier je het beste beslissingen kunt maken. Dus bijvoorbeeld heel spontaan op je intuïtie of juist niet, beter ergens een nachtje over slapen. Je krijgt een uitgebreide analyse over je bedrading, je valkuilen en richtingen die goed bij je zouden passen.

Met deze kennis ga je vervolgens aan de wandel met Katrien de Jong. Om te kijken hoe je je bedrijf op basis van je Human Design op een praktische manier kunt gaan vormgeven. Dus op een manier die klopt bij jou als uniek mens. Ga je zelf initiatief nemen of wacht je? En hoe werkt dat dan, wachten als ondernemer? Hoe kun je toch een website maken of een product/dienst  aanbieden  zonder dat je zelf van alles initieert en van alles moet doen waar je geen zin in hebt.

Uiteindelijk gaat het er niet om wat je hoofd wil. We hebben wel onze verlangens, voelen waar onze energie naar toe gaat. Je eigen Strategie helpt je onderscheid te maken tussen dingen die je hoofd wil en de dingen die vanuit je eigenheid ontstaan. Als jij luistert naar jezelf, dan komt het ook met je bedrijf helemaal in orde op een manier die bij jou past.

Dus als jij aan het zoeken bent in je werk of als ondernemer en je graag op een andere, nieuwe manier eens geïnspireerd wil worden in dit opzicht dan horen we het graag!

Praktische informatie

Je krijgt twee consulten van anderhalf uur. Een consult binnen bij Surrenda aan de keukentafel en één buiten al wandelend in de natuur met Katrien. Het is ook mogelijk om de consulten via Skype te doen.

Prijs: €250,00, inclusief BTW.
Waar: Diever/Havelte, Drenthe of via Skype

Share This